Viktig med riktig lys

Som fotograf er du direkte avhengig av god belysning for å gjøre jobben sin. Vi foretrekker selvsagt dagslys som er det absolutt beste, men fordi vi lever der vi bor, så vi vet at vi ikke kan stole på at det vil være et godt naturlig lys i løpet av året, så det er et absolutt must at du investerer i en god og effektiv belysning, som kan spare opp selv de mørkeste dagene.

 
Det handler også om atmosfæren
Men i tillegg til behovet å arbeide med gode og sterke lys under photo shoots, så brukes lamper og lys mye for inneklima også, for å skape en god atmosfære. Vi har nettopp kjøpt ny belysning til våre lokaler, men ikke bare for fotograferingens skyld – men for følelsen. Det føltes som en viktig investering for den mørke halvdel av året som venter oss nå, både for de kundene som kommer hit til studio – men også for oss som jobber her.

 
Lys er den viktigste kilden vi har for velstående og for en god produksjon av vitamin D, som vi trenger for å holde oss glade og livlige. Selv om lamper og belysning ikke kan erstatte solens viktige funksjon så gjør det en forskjell, syns vi. Lysene som vi bestilte hjem fra chilli.no denne gangen har dimming funksjon, noe vi mener er viktig. Noen ganger trenger du mer lys, når man skal rydde opp, for eksempel. Men noen ganger trenger du bare en koselig belysning. Belysning med dimmefunksjon løser det dilemma.

 
Gjør din bestilling til jul i dag
For de kundene som ønsker å gjøre jul fotograferinger anbefaler vi at du kontakter oss på forhånd, helst i dag. Tidsplanen er allerede ganske full for desember, så hvis du ønsker å være sikker på å komme inn i en skyte før jul, må du være rask. Husk også at det er mulig å kjøpe gavekort på å skyte her hos oss, noe som har en tendens til å være en perfekt julegave for elskere, småbarn familien eller kanskje til den gravide kvinnen i ditt vennskap. Gi oss beskjed i god tid og vi vil arrangere en fin gave med personlig tekst som du velger.

 
Her tilbyr vi en morsom video med skudd som kanskje egentlig ikke ble så bra, ha ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *