Svarthvite fotografier

I de siste årene har etterspørselen etter svarthvite fotografier virkelig steget. Bare 4-5 år siden, ønsket ingen svarthvite fotografier, og da vi startet Flam Panorama var det bare en og annen kunde som ønsket svarthvite fotografier fra bryllupet, på familien, etc.

Så hvorfor har svarthvitt kommet inn i moten? Vi tror det er tre hovedgrunner. For det første er svarthvitt mer klassisk. Et svart og hvitt foto er tidløst. Med et bilde i farger vises moten (for) klart. For det andre er et svart og hvitt bilde mer praktisk. Det kan plasseres på alle typer rammer, og det kan settes opp hvor som helst. Et fotografi i farge kanskje ikke passer inn overalt. For det tredje er et svart og hvitt fotografi mer kunstnerisk. Et bilde i farge viser motivet akkurat som det ser ut. Med et svart og hvitt fotografi kan fotografen lage interessante effekter med skygger og lys.

Vi er dyktige på svarthvitt
Å fotografere i svart og hvitt er ikke det samme som å fotografere i farge. Med farge er det meste åpenbart. Det handler mest om selve sammensetningen av fotografiet. For fotografering i sort og hvitt er det flere variabler som fotografen må ta hensyn til. Lys, skygger, vinkler – alt må være perfekt tilpasset for at fotografiet skal bli så bra som mulig. For å bli en god fotograf i svart og hvitt trengs mye trening med mange ulike motiver. Øvelse gjør mester, og vi er stolte av at vi har over 20 års erfaring med fotografering i svart og hvitt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *