Sommer sommer, deilige sommer

Vi er nå i midten av juli, og for oss er det en måned med høy arbeidsbelastning. Mange har ferie nå som også gir de tid for fotoshoots, og det er også mange sommerbryllup som vi deltar i for å bevare lykkedagen for paret. Nå i den kommende uken vil vi ha en innendørs fotografering i vårt studio med en gjeng med unge mennesker. Det vil være både morsomt og lærerikt!

Youth Summer Camp med fokus på videoproduksjon
Det finnes et privat selskap som har begynt å bli mer synlige her i kommunen. De jobber med å finne alternative måter å sette våre unge i sysselsetting, for å redusere risikoen for at unge vil bruke nettene til å drikke sprit og vandalisere. Nå er det en gruppe studenter som laget en sommerleir for ungdommer i alderen 12-16 der de i løpet av en uke skal lære seg alt om videoproduksjon. Interessen hadde klart vært virkelig høy! Denne uken skal elevene og noen av de unge være her før fotografering her hos oss.

Før fotograferingen har jeg faktisk valgt å oppgradere vårt studio med en ny sofa. Ikke vilken sofa som helst, men en virkelig deilig Howard Sofa. Det er et møbel som jeg lenge har drømt om å bruke i mine bilder, så det blir virkelig spennende! Jeg fant sofaen for en god pris på trademax.no så sjekk der hvis du er sulten du også 🙂

howard sofa

Vi tar ferie i september
For dere kunder der ute kan det være godt å vite at vi vil ta ferie i September, og da vil vi ikke utføre flere jobber enn noen få bryllup som vi allerede har booket opp. Vi kan heller ikke akseptere noen nye bestillinger i den måneden, men vi refererer til august og fra oktober og utover. Selv om vi elsker jobben vår, så har det vært en lang år, og vi trenger å hvile oss, sove litt lenger om morgenen og nyte sommerens lys og varme vi å 🙂

Sedan er det ikke så langt frem til jul, og for de som har planer om å fotografere under vinteren er det godt å bestille tid allerede nå. Det kan føles som det er en evighet igjen, men tiden går fort, og sjansene er at vi er fullbooket når den tid kommer ellers.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *