Renovering av fotostudioet

SofaEtter to år i vårt nåværende fotografiske studio på Frogner var det på tide å gjøre en skikkelig oppdatering av lokalene. Vi tok over lokalene til en annen fotograf i januar 2010 og hadde egentlig ikke satt vårt eget stempel på studioet i det hele tatt. I begynnelsen hadde vi ikke økonomiske ressurser til å gjøre en større renovering, men etter 15 måneder med lønnsomhet klarte vi å få nok ressurser til å bygge ut både i lobbyen og studioet. Kjøkken og garderobe blir et senere problem!

Den renoveringen bestod av to trinn. Først rev vi ut det gamle interiøret og malte på/tapetserte veggene. Vi la også nytt gulv i studioet. Det neste trinnet var innredningen. I dette trinnet har vi fokusert på å skape en så innbydende og koselig atmosfære som mulig, innbydende møbler og fine innredningsdetaljer.

I lobbyen er det en nydelig sittegruppe med sofa og lenestoler. Sittegruppen kjøpte vi av Trademax online til en uslåelig pris. Vi sparte nesten 50% av hva det hadde kostet hvis vi hadde gått til en av møbelbutikkene her i Oslo sentrum. Med et tykt teppe og innbydende og harmonisk belysning, er lobbyen en nydelig oase.

I studioet er det nå en rekke sitteplasser av ulike typer slik at vi har mange forskjellige måter å komponere portretter på. Vi har også mange dekorasjoner og leketøy for barn.

Vi har også kjøpte noen dekorasjon fra Jotex som krydder på kaken. Lite bordlamper opprettet behagelig belysning og en søt pledd til skyting.

Med de nye endringene har lønnsomheten økt enda mer. Det er virkelig morsomt å se hvordan en investering kan lønne seg. Dessuten er det gøy å gå på jobb når vi trives i lokalene!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *