Om oss

Vi som driver Flam Panorama er Beate Torvig og Anne Christensen. Vi har vært venner hele livet. Vi møttes første gang på en lekeplass da Beate var seks år gammel og Anne var fem år gammel. Siden da har vi vært uatskillelige. For tre år siden bestemte vi oss for å gjøre noe spennende sammen, noe utfordrende. Vi avsluttet vår dagjobb og begynte Flam Panorama for å gjøre realitet av våre drømmer om å jobbe med fotografering. Beate forlot en god jobb ved Oslo kommune. Anne forlot jobben som leder i klesbutikken Fasjonable.

Vi har begge utdanning fra Idefagskolen på Nøtterøy. Idefagskolen regnes som en av de beste i Norge, om ikke hele Skandinavia. Med sertifikat fra Nøtterøy har man et meget godt grunnlag å bygge videre på. Vi er opplært i både portrett fotografi og landskapsfotografering, både i farge og i svarthvitt. Anne har også flere universitetskurs i Photoshop og bildebehandling på merittlisten.

Om Beate
Beate fokuserer hovedsakelig på portrettfotografering. Det er Beate som arrangerer fotoøkter med barn, familier og bryllup. Ganske ofte ringer de store avisene i Norge og ønsker å få vakre portretter fra bryllup til bruk i bilag og lignende.

Beate er 35 år gammel og bor i Huseby sammen med sin partner. Hun elsker Holmenkollen og turstier i skogen. Mest av alt elsker hun å plukke bær og sopp og koke sammen gode måltider av hva hun finner i skogen.

Om Anne
Annes fremste interesse innen fotografering er landskap og ”action shots”. Det er også Anne som er ansvarlig for retusjering og bildebehandling i Photoshop. Våre klassiske ildmotiver er Annes spesialitet. Med kompetanse innen alt du kan gjøre med fotografier og datamaskiner kan Anne også hjelpe med bildebehandling for prent og klistremerker.

Anne er 34 år gammel og bor sammen med sin mann og to døtre på Fagerborg i Oslo. Når hun ikke fotograferer, sykler hun den knappe kilometeren til Frogner Tennis Club. Anne har faktisk vært rangert topp 20 i Norge i tennis.

Velkommen til Flam Panorama. Kontakt oss i dag med dine ønsker, og vi vil hjelpe deg på alle måter vi kan!