Nye kunder gir oss en ny hage

Det vær et år siden vi begynte å fikse opp hagen med nye møbler og planter. Vi kjøpte inn en del nytt allerede i fjor, og hadde en veldig fin sommer på terrassen våres – men i år er det på tide å fortsette prosjektet.

Vi har fått noen oppdrag i det siste om produktfotografering og bl.a. fra en stor kjede i hagebrukhandel og planting. En perfekt utveksling av tjenester. Vi får alle planter og frøplanter
gratis mot at vi produserer gode bilder av produktene til deres hjemmeside.

Så nå har vi kontaktet en landskapsarkitekt for å hjelpe oss å komme videre med å produsere den fineste hage som Norge noen gang har sett her.

Plass for flere hagegrupper
Allerede i fjor gjorde vi et par god investeringer av ute møbler som vi har vært fornøyd med. Nå har vi i år besluttet at i stedet kjøpe våre hagemøbler fra Chilli.no, for å skape ulike miljøer i hagen vår. Jo flere varianter vi kan oppnå, jo større variasjon av bilder kan vi også levere till kunde.

Vi har sett på de amerikanske modellene som er tilgjengelige i nettbutikken og har en plan for å skape en ekte tradisjonell amerikansk stil i den nordlige delen av hagen vår. For de av dere som har sett de tidligere bildene fra hagen vår, vet du at vi har en veldig vakker gran i den delen av hagen som med litt fantasi kan sammenlignes med en kyst sequoia.

The American dreamgarden
Hvis man skulle kjøpe en gruppe av ute møbler i rotting som deretter plasseres på en base som du bygger opp i tre, tror jeg du har et godt grunnlag for å gå videre. Rundt tenker vi da plassere typiske amerikanske planter, for eksempel palmer, scharlakansakleja, ski-hickory og lite kokarde blomster.

Etter vil jeg også bestille en ekte amerikansk grill og har som dekorasjon (Ja, vi grille ikke så mye så det vil trolig være mest dekorativt). Kanskje en pen liten kurv med tepper i å. Jeg har vært veldig opptatt med inspirasjon for dette prosjektet 🙂

Nå venter jeg bare på å få hjem min møbler jeg bestilte, og så begynner de moroa sen. Jippi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *