Nå kommer høsten og alle fargene

Nå har det begynt å føles litt på at vi går mot kaldere tider, ikke sant? I studion har vi begynt å dra på litt mer varme igjen og lastet opp med noen tepper (for oss som er spesielt frosset av oss). Det morsomme med høst er at det kommer ut så mye farger i naturen som ser veldig bra ut på bildene. Jeg virkelig elsker høst bilder!

Alle de forskjellige sesongene har forskjellig sjarm, men jeg må si at høsten er min favoritt. Ikke bare på jobben, men også privat. Jeg liker varmen, men jeg blir lei av denne ekstreme varmen som noen ganger kan komme på sommeren. I høsten kan jeg være utendørs i en genser, og jeg syns det er perfekt jeg.

Kommande fotograferingar
Vi har noen fotograferinger som er planlagt for september og oktober, men det er fortsatt rom for bestilling av photo shoot hvis du er interessert. Vi jobber spesielt med baby bilder og parbilder akkurat nå – og høysesongen for bryllup photo shoots er over nå så det har minsket litt. Men nedenfor er noen morsomme foto shoots at vi har å se frem til nå:

  • Disney-figurer i storbyen
  • Stjernetegnene
  • Nærbilder fra en fødsel
  • Nyfødte tvillinger
  • Amerikanske biler

Aktuellt i studion
Som vanlig utvikler vi inn i studio og prøver å finne nye kreative møbler. Denne måneden, har det handlet litt mer om praktisk kjøp, og det har blitt en investering i en ny tv benk da den tidligere brøt sammen for oss. Nå tenkte vi at vi ville gå for noe mer holdbar som kan bære vår TV, og vi fant den perfekte på www.trademax.no – en butikk som vi har handlet fra for, og vi absolutt vil kjøpe fra igjen i fremtiden. Jeg har bare gode erfaringer fra den butikken!

Deretter jobber vi for det meste på å få så mye plass som mulig å fotografere på. En drøm er å kunne bygge forskjellige innemiljøer for ulike fotograferingsformål, men i dag har vi ikke muligheten til det, rent overfladisk. En dag kanskje vi flytter til større lokaler – og da vil vi selvsagt ta opp ideen igjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *