Bryllup

Vi fotograferer et bryllup hver uke, hvis vi ser på et gjennomsnittsår. Det er naturligvis mer å gjøre i sommermånedene. Vi elsker imidlertid et vakkert vinterbryllup så uansett årstid, ta kontakt med oss!

Vi tilbyr tre forskjellige pakker for bryllup, nemlig
Vielsen
Bryllupsfotografering
Heldagsfotografering

Hvis du velger det første alternativet, er vi med deg i omtrent en time rundt vielsen og fotograferer så mye som vi kan. Vi vil deretter sende bildene til deg i posten, sammen med en DVD.

Det er imidlertid mer vanlig at våre kunder reserverer en tradisjonell bryllupsfotografering. Hvis du bestiller en, er vi med deg i fire timer – en time før seremonien og omtrent to og en halv time etter. Vi tar vakre «før» -fotografier, bilder under vielsen og fotografier under lunsj/middag. Det spiller ingen rolle om du har en mindre middag, eller om du har invitert hele Norge. Vi sørger for å forevige den store dagen på beste måte.

Med vår pakke Heldagsfotografering, kan du stole på oss til å ta godt over 200 fotografier, som vi deretter sender til deg. Vi inviterer deg og din mann/kone for en privat bildefremvisning der vi snakker om hvor du kan forstørre bildene og hvordan vi kan forbedre bildene hvis du ønsker det. Med pakken Heldagsfotografering er vi med deg hele dagen, fra tidlig morgen til sen kveld. Det koster selvsagt mer enn en tradisjonell bryllupsfotografering, men de aller fleste opplever virkelig at pakken er verdt pengene.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *