Actionfotografi

Actionfotografi er en kunstnerisk disiplin som tiltrekker seg mange fotografer. Siden det er vanskelig å mestre denne disiplinen er det imidlertid ikke så mange som klarer å komme veldig langt. Vi på Flam Panorama er gode på actionfotografi. Dette gjelder spesielt Anne som i ti år har vært aktiv med kameraet på store konkurranser i en rekke actionsporter. Anne har, for eksempel, fulgt MMA, snøscooter motocross, motocross, fotball og ishockey. Flere av Annes bilder har til slutt havnet hos VG, som har publisert dem i populære vedlegg, for eksempel før starten av Tippeligaen.

Dette kan vi gjøre for deg
Hvis du ønsker å forevige deg selv når du utøver din favoritthobby, oppfordrer vi deg til å kontakte oss. Vi kan følge deg til din treningshall eller til en konkurranse, og sikre at du får massevis av flotte fotografier. Alle som leier oss er svært fornøyde med bildene. Det er mange som gjør forstørrelser, rammer inn bildene og deretter setter dem på veggen hjemme. Mange sender oss faktisk fotografiske bevis for det nye tilskuddet til innredningen.

Vi kan tilby deg alt fra to timer til en hel dag. For best resultat bør du forvente minst fire timer. Det trengs nemlig noen gode forberedelser før vi kan fotografere. Det handler ikke bare om å bruke den beste linsen. Like viktig er det å finne det rette motivet og de riktige tilnærmingene. En sesjon med actionfotografering er en interaksjon mellom fotografen og den som ønsker å bli avbildet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *