Spennende oppdrag for Trademax

Vårt lille fotofirma har i det siste hatt gleden av å samarbeide med den store nettbutikken Trademax. Dette har resultert i en rekke spennende reklamefotografier som de skal bruke i sin nye kampanje.

Det er alltid spennende å få nye kunder med ulike behov og utfordringer. Møbelleverandøren Trademax er helt klart noe nytt i forhold til de oppdragene vi har hatt tidligere.

Fokus på kvalitet
Vi fikk i oppdrag å fotografere den nye møbelkolleksjonen som skal brukes i selskapets nye markedsføringskampanje. Tidligere har vi hatt mange store oppdrag for andre aktører, men aldri noen innenfor møbelbransjen. Derfor var vi ekstra nøye med arbeidet for å sikre at kvaliteten ble god nok. Trademax er en partner som stiller høye krav, men som samtidig er opptatt av å få frem det beste resultatet med utgangspunkt i et godt samarbeid.

Fokus på sofa
Primærfokuset lå på å ta gode bilder av deres sofaer. Det har mange ulike modeller, og man finner blant annet en sofa med divan her. Etter seansen var vi svært fornøyde med det vi hadde fått til. Bildene formidlet på en god måte hvor fine sofaene faktisk er. Dette var noe som kunden satte veldig stor pris på. Det virker som de har ambisjoner om å bli best i Norge på sofafronten. Med en så god kampanje bør de ha gode forutsetninger for å ta nye markedsandeler.

Vi i firmaet er spente på å se bildene på trykk. Det er ingenting som er bedre enn å se fruktene av eget arbeid. Vi krysser derfor fingrene for at publikum tar godt imot reklamekampanjen til Trademax.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *