Photoshop

Photoshop er alle fotografers favorittverktøy. Slik har det vært siden den første versjonen (da kalt Aldus) ble lansert i begynnelsen av 1990-tallet. Photoshop tilbyr svært kraftige funksjoner for bildebehandling og bilderedigering.

Lage ild med Photoshop
Photoshop er et svært kraftig verktøy fra begynnelsen. I tillegg er det en enorm mengde tillegg (addons) som kan brukes for bildeforbedring og bildebehandling. Mange tillegg legger inn nye filtre til den allerede omfattende verktøykassen. Det er to filtre for ild i Photoshop som skiller seg ut fra mengden. Det handler om Flaming Lips og Flamingo. Begge disse tilleggene inkluderer en rekke smarte måter å legge pizzazz til et fotografi. Med filteret aktivert kan vi skape de mest fantastiske ildeffekter. Hvis du klikker rundt i våre eksempler på bilder du kan se litt av hva vi kan lage med Photoshop sammen med vår kreativitet.

Retusjert: Hund i sofaRetusjering med Photoshop
Retusjering høres litt negativt ut. Det er vanlig å bruke ordet på en negativ konnotasjon når det gjelder reklame. For eksempel er det vanlig at motehusene retusjerer modeller slik at de blir lengre og smalere. Dette er selvsagt noe vi også på Flam Panorama kan gjøre, men vi fokuserer mer på retusjering for å forbedre den generelle bildekvaliteten.

Effekter med Photoshop
Var det regn på bryllupsdagen? Da vil du kanskje ha en strime av lys som skjærer gjennom bildet og gjør det mer levende. Vil du legge til noen annen effekt? Hvis du kommer på bildefremvisning du er invitert til, kan vi gå gjennom alle bildene, og du kan angi om du vil at vi skal legge noen effekt, og i så fall på hvilket bilde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *