Nye rekvisitter

Når vi tar bilder her i studioet vårt er vi noen ganger avhengig av noen rekvisitter. Det innebærer både stoler, bord og bakgrunner som kan understreke og fremheve temaet i bildet. For å få et velkomponert bilde må møblene se bra ut uten og dominere, og de må ha en funksjon, eller en grunn for å være med. Det betyr at det ikke alltid er like lett å finne akkurat de riktige møblene, siden de også må passe inn i flere forskjellige situasjoner.

Nye sofabord

Vi tok beslutningen om å kjøpe inn noen nye sofabord til bruk i bildene våre. De gamle vi hadde begynte å bli litt gammeldagse, så det var på tide å oppdatere disse. Vi lette rundt omkring etter bord som så riktige ut, samtidig som de var rimelige. Det fant vi etter noen internettsøk, for vi kom plutselig over en side som heter trademax.no. Dette er en møbelforretning på internett som har et kjempestort utvalg av forskjellige møbler, og de blir levert rett på døra. Perfekt for en bedrift som vår!

Her fant vi noen bord som var perfekt for den looken vi er ute etter på bildene våre. Vi kjøpte noen billige sofabord fra trademax.no som var av veldig god kvalitet også, og det er et par av oss som fant møbler til privat bruk også. Leveransen skjedde fire dager etter bestilling, og betaling kunne vi gjøre etter to uker. Trademax har fjorten dager åpent kjøp, som også er en trygghet. Alt i alt er vi veldig fornøyd med de nye bordene våre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *