Kontakt oss

Kontakt oss med din reservasjon i dag! Du fyller bare ut skjemaet under, ringer eller skriver e-post til oss. Vi er tilgjengelig mellom 10-18 hver ukedag for reservasjoner og informasjon. Merk bare at hvis vi har en reservasjon så kan det være opptattsignal på telefonen. Snakk inn en melding på telefonsvareren, og vi kommer tilbake så snart som mulig, ofte i løpet av bare én time.

Hvis du representerer en bildebyrå og ønsker å ta del i vårt utvalg av bilder med ildmotiv eller kanskje noen av våre actionbilder, vennligst send e-post og fortell oss hva du ønsker. Vi selger ganske mange bilder til bildebyråer, og kan også arrangere andre forespørsler.

Kontakt oss i dag!
/Beate og Anne

Adresse
Thomas Heftyes gate 12 (like ved Slovakias ambassade og Ungarns ambassade) i Frogner. Hvis du kommer fra Oslo sentrum, ta Bygdøy Allé vest til du kommer til ICA Nær Bygdøy Allè. Der tar du til venstre på Elisenbergveien i ca. 50 meter. Ta deretter til venstre igjen på Thomas Heftyes gate og kjør ca. 100 meter. Hvis du ikke kjører bil har du stasjonene Skarpsno eller Frogner kirke å velge mellom.

Facebook
I mai 2012 satte vi opp vår Facebook-side, hovedsakelig fordi våre venner ville være i stand til å følge det vi gjør på jobb. Facebook-siden har imidlertid vært en stor suksess. Akkurat nå har vi over 3000 ”tilhengere”. Vi er glade og vi mener definitivt selv du skal følge oss på Facebook. Bli med oss og send oss en melding!