Bilder med ekte ild

Ild er et spennende element, spesielt for fotografier. I kameraets perspektiv består ild av bevegelse og er også sin egen lyskilde. Det gjør fotografering av ild en ganske utfordrende oppgave. Med flere lyskilder kan det være vanskelig å komponere et bilde. Med konstant bevegelse gjelder det å først trykke på avtrekkeren til rett tid, og også bruke de riktige innstillingene. Kort sagt – for en hobbyfotograf med et dårlig kamera kan det være vanskelig å ta virkelig gode bilder av ild.

Vi har tatt navnet på selskapet fra ”flamme”. Fra begynnelsen, var grunnen at vi ønsket et kult navn for å tiltrekke kunder. Når vi skulle gjøre vår logo eksperimenterte vi med fotografier av ild. Resultatet ble, etter vår mening, en veldig kul logo. Vi har fanget ildens lys og bevegelse på en fin måte.

Med suksessen til logoen var det åpenbart at vi ville fortsette å jobbe med fotografering av ild. I dag bruker vi ild for vanlige fotografier, for å gi en ekstra dimensjon til bildene, og i actionfotografering for å lage enda mer «action». Våre bilder med ild har vært mye omtalt både i lokale aviser og i fotomagasinene i Norge. Vårt samarbeid med Gatebil 2012 resulterte i en pris for ”Innovator of the Year” av foreningen Norske fotoentusiaster.

For noen bilder legger vi til ild og flammer og lignende effekter ved bildebehandlingen. Det er forskjellige måter å legge ild til bilder ved hjelp av Photoshop og Anne kan gjøre ethvert bilde mer slående med sine ferdigheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *