Actionfilm med GoPro

I går testet vi for første gang ut det kjente filmkameraet GoPro. Vi har fått et oppdrag med å filme skikjøring i fjellene her i området.

Det er spennende med nye og kreative oppdrag. Derfor er det godt at vi har kunder som er så forskjellige.

Skiskole
Det er nemlig den lokale skiskolen som vil at vi skal lage en promofilm om dem. Tanken er å benytte GoPro til å fange opp skikjøringen fra spennnende vinkler. I tillegg vil dette gi et fantastisk innblikk i naturen som finnes rundt oss. Derfor er det også svært god PR for kommunen om filmen blir en hit på Youtube. Vi krysser derfor fingrene for at vi virkelig skal lykkes med dette oppdraget.

Utfordrende
Siden vi vanligvis bare fotograferer så blir det utfordrende å filme med en helt ny type kamera. Dette er likevel noe vi synes er svært spennende å teste ut. Om dette prosjektet blir bra så kan filmproduksjon være et nytt forretningsområde for oss i fremtiden. Det er mange i Norge som ønsker denne typen filmer, og vi vil forhåpentligvis kunne gi de et godt produkt.

Vi starter produksjonen av filmen i morgen. Derfor krysser vi fingrene for gode lys- og værforhold. Det er svært viktig at disse tingene fungerer når vi skal benytte oss av GoPro. Etter en uke med testing føler vi oss klare til å ta fatt på utfordringen. Vi er villig til å prøve det meste for å lage en best mulig film.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *